Koriste marsipaanista. Halusin harjoitella suklaakuorrutteen levittämistä, mikä ei edelleenkään onnistu mielestäni tarpeeksi tasaisesti. Jatketaan harjoittelua.. Suklaan alta löytyy uunissa paistettu juustokakku (sovellan yleensä Nigellan ohjetta, tosin nykyisin ei enää tule edes etsittyä tuota reseptiä, oli sivuston ulkoasu muuttunut nimittäin reippaasti viime vierailusta). Tähän versioon lisäsin dumle ja daim -karamellien palasia juusto-kananmuna seokseen ennen uunissa paistamista.

Yleensä paistaessani laitan uuniin vesihauteen, vähän fiiliksestä riippuen joko folio vuuan ympärille, syvälle pellille ja pari senttiä vettä pellille tai uunin alaosaan laakea vuoka jossa on vettä. Folion kanssa pitää olla tarkkana että vesi ei pääse läpi, mutta on lopputuloksen kannalta varmempi vaihtoehto.