Tarjosimme kakkukahvit kaikille Art Of Hosting -koulutukseen ilmottautuneille. Hyvä tilaisuus harjoitella perusjuttuja..

Kinuskikermakakku, mä useimmiten kinuskia keittäessäni sulatan ensin sokerin ja lisään kerman vasta kun sokeriin on tullut vähän väriä. Vähän vaatii vain enemmän työtä että saa keitoksen tasaiseksi, mutta itsellä ainakaan ei jaksa hermot riittää normaaliin keittelyyn. Useimmiten ainakin vienyt lähemmäs puolta tuntia että on saanut mukavanväriseksi. Kakussa täytteenä hilloa ja banaania sekä marjarahkaa. Suklaat pursotettu leivinpaperille ja siitä kovettuttuaan kakkuun. Hmm, näköjään kerman pursoitusta voisi vähän harjoitella, pitääkin katsella millaisia kaikenlaisia kuvioita sitä pystyikään tekemään.. Kirjaimet keskellä aiemmasta kakusta ylijäänyttä voikreemiä.

Suklaakakku, nam. Vähän raskaampi pohja (voi+muna+jauho+sokeri+kaakaojauhe), välissä vadelmamarmelaadia ja kaakaolla maustettua voikreemiä. Kostutettu kevyesti kermaliköörillä. Kuorrute taloussuklaata, mihin sotkin muutaman ruokalusikallisen kermaa. Voi kun oppisi tuon suklaakuorrutteen saamaan tasaiseksi, harmittaa näin jälkikäteen katsellessa. Kakkua tehdessä tosin ei jaksanut moisesta murehtia.. Koristeet valkosuklaata, spritsattu suoraan kakun päälle. Lisänä kinuskikakussakin ollutta voikreemiä.